Sponsors

Verslag van Ouders + Sfeerimpressie van CJVV G-afdeling in Albufeira

26 maart 2014 12:15


Een traditie, die we blijven koesteren!

Klik hier om naar de foto's te gaan van CJVV G goed albufeira!

Onze zoon die al meerdere keren heeft deelgenomen aan dit toernooi in Albufeira vroeg ons om dit jaar ook eens mee te gaan, wat wij ook hebben gedaan.

Ik moet zeggen dat ik me er geen enkele voorstelling van kon maken hoe het zou zijn. Ik kan alleen maar zeggen dan wij blij zijn dat wij zijn meegeweest, wat een geweldige groep CJVV- jongens en meisjes namen er deel aan het toernooi. Jullie hebben je fantastisch gedragen en de naam van jullie club hooggehouden. Als er een prijs was geweest voor sportiviteit dan hadden jullie deze zeker gewonnen.

 Jullie hebben goed gevoetbald, alleen waren de Portugese teams veel te sterk voor de Nederlandse deelnemers, sommige spelers kunnen in Nederland zo meespelen in de Hoofdklasse. Maar jullie hebben alles gegeven en meer zet er gewoon niet in.

Zaterdagavond zijn wij naar het landgoed geweest van de eigenaar van ons hotel voor een gezellig avondje, er waren allerlei heerlijke hapjes en drankjes voor ons geregeld. Ook hebben wij nog even Tom gezocht die we niet konden vinden op het enorme landgoed, maar hij zat lekker op het muurtje te genieten van het feit dat iedereen hem aan het zoeken was.

Ook onze muziekband was het hele weekend aanwezig en speelde geweldige muziek, we hebben zelfs polonaise gelopen met de andere teams uit Nederland, daaraan kon je wel merken hoe goed de sfeer met de andere Nederlandse teams was.

Wij hebben vanaf donderdag tot en met maandag prachtig, zonnig weer gehad.

  
Hebben op de heenweg in het vliegtuig gezeten met die Feyenoord trainer (hoe heet hij ook alweer?) oh ja Ronald Koeman, die alle tijd nam om iedereen een handtekening te geven en op de foto ging met wie dat wilde.

Op de terugweg hebben wij zelfs Louis van Gaal nog op het vliegveld van Faro gezien die werd toegezongen door onze jongens en meisje en heel uitbundig naar ons heeft staan zwaaien.

Ik moet zeker de begeleiding en alle ouders die zijn meegeweest een groot compliment geven, de sfeer onderling was geweldig. Dus ik hoop dat iedereen volgend jaar weer meegaat naar Albufeira. Wij gaan zeker wel weer mee.

Theo en Anja van den Akker

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!