Sponsors

CJVV ontvangt nieuwe sponsors

19 maart 2014 22:15


Rondom de wedstrijd CJVV - Eemnes van afgelopen zaterdag vond in de bestuurskamer een geanimeerde bijeenkomst plaats met een aantal nieuwe sponsors. De club had de ondertekening van de sponsorcontracten voorzien van een extra feestelijk tintje. Zo werden de vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven ontvangen met koffie en taart voorzien van hun eigen bedrijfslogo. Tijdens de rust van de wedstrijd vond met de ondertekening van de contracten het officiële gedeelte plaats.

CJVV voorzitter Hidde ten Hoor deelde zijn handtekening namens de club met de nieuwe partners. Jacqueline Bronsema, voorzitter van de sponsorcommissie gaf hierbij aan dat CJVV liever spreekt van partnership. "Sponsors bieden steun. Partners proberen elkaar te steunen. Wij als CJVV willen graag dat er iets wederkerigs in zit. Een win-win situatie."

Geslaagde overwinning
Vervolgens werden de nieuwe CJVV-partners voorgesteld. Piet Bouw van KVT kleur- en verftechnisch adviesbureau, Johan van der Meer van Vakgarage Free Road, Dick Verkerk van Administratiekantoor Verkerk & Partners, Wim de Leu van Haan textieldiensten en Anouk van Schaardenburg van Goedgemerkt kledinglabels. Tijdens de tweede helft werd er niet alleen op het hoofdveld gescoord, maar ook bij de gesprekken tussen deze nieuwe CJVV-partners. Een zeer geslaagde bijeenkomst, die ook nog met een verdiende 3-2 overwinning van onze jongens werd bekroond.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!