Sponsors

Evert Nawijn wint FC Weiland Prestatiebokaal 2014.

14 maart 2014 11:45


Op de jaarlijkse vrijwilligersavond in ons gezellige Jan Hietkamppaviljoen is bekend gemaakt wie verkozen is tot “Vrijwilliger van het jaar van CJVV”.

 Er waren een vijftal genomineerden: Het BOKS-team, Tilly van de Pavert, Evert Nawijn, Simone Kennedy- Doornbos en Jan Kreulen. Het juryrapport werd voorgedragen door Gert van Assen. Nadat duidelijk geworden was wie het niet geworden waren, luidde het slot van het juryrapport als volgt:

“Dan is het voor de goede verstaander inmiddels duidelijk wie er dit jaar met de FC Weiland Prestatiebokaal naar huis gaat. En dat zal voor velen niet als een verrassing komen. Evert  Nawijn is reeds diverse keren genomineerd, toch greep hij er altijd nèt naast.

Zijn verdiensten voor de club zijn inmiddels zo groot dat een opsomming van al zijn activiteiten nauwelijks mogelijk is. Op vele fronten binnen de club heeft of had hij een vinger in de pap. Volgens enkele criticasters heeft hij zelfs tevéél vingers in de pap:

 Van barmedewerker tot organisator van de Wandeltweedaagse, van grensrechter bij het eerste tot kledingcommissie, van toernooi-organisator tot bestuurslid accommodatie. Maar voor velen is hij toch gewoon de penningmeester van CJVV. En dat al gedurende vele jaren.

De nieuwbouw zorgde voor een grote financiële uitdaging. Dankzij succesvolle onderhandelingen met banken en het waarborgfonds wist Evert de risico’s binnen de perken te houden.

De jury kent Evert als nuchter, eerlijk en stug. Onlangs heeft hij echter òòk laten zien dat hij een echte fijnproever is: het Bockbier kwam op de CJVV- tap.

Na het proeven van dit biertje was de jury definitief verkocht.”

Winnaar FC Weiland Prestatiebokaal 2014:  Evert Nawijn

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!