Sponsors

CJVV presenteert nieuw leden technische staf

10 maart 2014 17:00


In de nieuwe bestuurskamer van onze club werden de nieuwe leden van de technische staf gepresenteerd. Met trots werden hoofdtrainer Jacob Melessen en hoofd jeugdopleiding Maarten Storm voor gesteld. Tijdens een officieel moment werden de verschillende contracten ondertekend door de beide nieuwe aanwinsten en onze voorzitter Hidde ten Hoor. De nieuwe hoofdtrainer Jacob Melessen was dit seizoen reeds trainer van CJVV 2. Door de ziekte van hoofdtrainer Marcel van Dijk schoof hij begin februari door naar de A selectie.

De 57 jarige Melessen, projectmanager bij UPC, heeft een lange staat van dienst. Als speler debuteerde hij reeds op jonge leeftijd in het eerste team van 1e klasser GRC in Groningen. Daarna kwam hij uit voor het Nederlands Militair elftal, SC Amersfoort en AFC Quick. Als trainer was hij o.a. verbonden aan Hoogland, NSC, Scherpenzeel en SEC. “Ik had al langer belangstelling voor CJVV. Die belangstelling kwam denk ik door de positieve uitstraling van de club. Als ik hier als toeschouwer rond liep proefde ik een goede sfeer” zo verklaart hij zijn transfer naar het tweede team van CJVV. Over zijn nieuwe selectie zegt hij “Er staat een goede en positieve groep met potentie. Een aantal jonge spelers uit het tweede is ingepast. Zij hebben natuurlijk nog even tijd nodig, maar er is volop ontwikkeling.” Dat wij als CJVV een ambitieuze vereniging zijn, die haar zinnen al enige tijd heeft gezet op een positie als stabiele 2e klasser is hem bekend. “Er is zeker progressie mogelijk. Met enkele gerichte versterkingen acht ik promotie naar de tweede klasse zeker mogelijk”.

Leusdenaar Maarten Storm wordt hoofd jeugdopleidingen. Ook deze positie werd door het vertrek van Marcel van Dijk vacant. De 57 jarige Storm heeft al een verleden bij de club. Naast het feit dat hij van 2005 tot medio 2013 als hoofdtrainer onderbouw (D, E en F pupillen) voor de club werkzaam was, heeft hij ook een belangrijke rol gespeeld bij de totstandkoming van de CJVV Voetbalacademie. Zijn beide zonen Tiemen en Jelmer spelen dit jaar in de A selectie. Dit seizoen is hij werkzaam bij Roda ’49 te Leusden. Hoewel het hem wel hoofdbrekens heeft gekost, koos hij toch voor de functie van hoofd jeugdopleidingen. “De lokroep van CJVV kon ik niet weerstaan”. Als hoofd jeugdopleidingen is hij met name verantwoordelijk voor het bewaken van de samenhang in de opleidingen per leeftijdsgroep. “Maar daarnaast ben ik, net als collega Jacob, zeer voor de menselijke benadering. Want het allerbelangrijkste is plezier in het voetballen. Op die basis kun je een opleiding bouwen. Daar wil ik graag mijn steentjes aan bijdragen”.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!