e-book voor kinderen voor wie sporten niet gewoon is! - CJVV

Sponsors

e-book voor kinderen voor wie sporten niet gewoon is!

24 februari 2014 10:45


Sporten is gezond en het lijkt zo heel gewoon. Maar niet voor iedereen. Duizenden kinderen in Nederland kunnen niet op een sport omdat er geen geld voor is.

Ook William, in het e-boek Knalgoed! Maar zijn moeder heeft geen geld. Gelukkig krijgt hij via de gemeente een folder van het jeugdsportfonds en kan hij toch een jaar gratis op voetballen. Uiteindelijk beleeft hij dankzij het jeugdsportfonds de voetbaldag van zijn leven en wordt alles knalgoed.

Met dit boek wil schrijfster Joke Wit graag bijdragen aan een beter begrip voor kinderen die vanwege geldgebrek, vaak niet , zoals hun leeftijdgenootjes lid kunnen worden van een sportvereniging, of andere heel gewone dingen willen doen. Daarom doneert zij van elk verkocht e-boek vóór 1 juni 2014 bij boekenbestellen.nl 1 euro aan het Jeugdsportfonds. Organisatie Pumbo, eigenaar van deze boekensite, doet er dan ook nog eens 1 euro bij. Je kunt het boek downloaden voor €4,99 en opslaan en lezen op je e-reader, computer, laptop of i-Pad.

Help het jeugdsportfonds nog veel meer kinderen, voor wie het financieel niet mogelijk is in verenigingsverband te sporten, plezier te geven met hun favoriete sport. Bestel het e-book op de aangegeven website.

Bestel direct hier


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!