Sponsors

De Voetbalschool / Keeperschool

21 maart 2014 8:15


Afgelopen vrijdag 14 maart is de volgende sessie trainingen van de Voetbalschool gestart, op de velden van CJVV. 107 Enthousiaste kinderen hebben alweer de eerste training gevolgd bij de open- en interne voetbalscholen. Voetballers en keepers krijgen nog 9 techniektrainingen van professionele trainers van de Voetbalschool.

Er zijn nog een paar plaatsen vrij om in te stromen. Dit kan tot 31 maart.
Schrijf je dus nog snel in via de website: www.devoetbalschool.nl

De tijden van de trainingen zijn op de vrijdagmiddag van 16.00 tot 17.15 en van 17.30 tot 18.45, de data zijn: 14, 21 en 28 maart, 4, 11 en 25 april, 9, 16 en 23 mei en 13 juni. Kosten voor deelname aan De Voetbalschool Amersfoort bedragen per deelnemer slechts € 110,-. Deelnemers aan De Voetbalschool krijgen:

  • 10 sessies van 75 minuten
  • Professionele training en begeleiding
  • Functionele techniektrainingen
  • Training in kleine groepen (max. 10-12 spelers)
  • Uiterst professioneel trainingsmateriaal
  • T-shirt van De Voetbalschool

De komende weken zal er door de Voetbalschool geflyerd worden bij de verschillende teams van CJVV. Ook zullen er diverse posters hangen op het complex. Daarnaast willen wij ook de trainers vragen om aandacht te geven aan de Voetbalschool. De trainingen maken de spelers zichtbaar beter, waar het desbetreffende team ook profijt van heeft. Het zou dan ook mooi zijn als wij het samen voor elkaar krijgen, als trainers van CJVV en de Voetbalschool, dat zoveel mogelijk kinderen zich opgeven voor de trainingen van de Voetbalschool. 


Inschrijven kan via de site: http://www.devoetbalschool.nl/nl/voetbalscholen/intern-cjvv/inschrijven/.  

Trainers, leiders etc. zijn natuurlijk ook van harte welkom om een keer een kijkje te nemen bij de trainingen van de Voetbalschool!

We hopen jullie snel een keer te zien, langs de lijn.

Het team van de Voetbalschool

Dennis Been, mobiel: 06-50963781

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!