Vrijwilliger van het jaar! - CJVV

Sponsors

Vrijwilliger van het jaar!

12 februari 2014 16:45


Zoals het de laatste jaren gebruikelijk is, zal op de komende Vrijwilligersavond op vrijdag 7 maart a.s. wederom de FC Weiland Prestatiebokaal uitgereikt worden. Dit alweer voor de 36ste keer. Deze wisselbokaal zal worden uitgereikt aan de vrijwilliger die zich, volgens een zéér deskundige jury, dit jaar, of al een aantal jaren, op een bijzondere wijze dienstbaar heeft gemaakt voor CJVV.

FC Weiland Prestatiebokaal 2014

CJVV is gezegend met een groot aantal geweldige vrijwilligers.  Al sinds 1979 is het de traditie om één van hen, of één groep, uit te roepen tot “Vrijwilliger(s) van het jaar”. In de eerste plaats omdat met deze verkiezing eigenlijk alle vrijwilligers in het zonnetje gezet worden, maar vooral omdat de uiteindelijke winnaar de bokaal altijd méér dan verdiend heeft en deze eervolle onderscheiding  toch als een mijlpaal in zijn of haar clubleven wordt gezien. En terecht!

Zoals ook altijd gebruikelijk heeft de jury een voorselectie gemaakt en komt zij dit jaar tot de volgende 5 genomineerden. In willekeurige volgorde:

  1. Jan Kreulen. Jan was bij de intrede van het digitale tijdperk de vernieuwende vormgever  van ons clubblad Op de Stip en verzorgde vele jaren de lay-out. Hij is op dit moment  voorzitter van de Club van Honderd van CJVV. Vele flyers en ander actiemateriaal dragen zijn handtekening en hij verzette dit jaar onverwacht veel creatief werk in de wervingscommissie t.b.v de nieuwbouw.
  2. Simone Kennedy-Doornbos. Simone is naast een politieke topper in ons bestuur o.a. verantwoordelijk voor het vrijwilligersbeleid. Ondanks de vele vrijwilligers die wij rijk zijn komt de club op vele plaatsen nog steeds handen tekort. Door een grote persoonlijke betrokkenheid en directe aanpak slaagt zij er constant in nieuwe mensen (al dan niet tijdelijk) vrijwilligerswerk te laten verrichten.
  3. Het BOKS-team. BOKS staat voor “Buitenspel Of Kansen Scoren”, een project op initiatief van Dana van de Kamp, waarbij jeugdspelers die dat nodig hebben door een pedagogisch team - het BOKS-team- worden begeleid bij gedragsproblemen. Het Boks-team wordt gevormd door Dana van de Kamp, Abdel Adli en Said Airass.  Een uniek initiatief dat er vooral op gericht is normafwijkend gedrag te voorkomen of te verminderen, zowel binnen als buiten het veld.
  4. Evert Nawijn. Evert is in de afgelopen jaren al diverse malen genomineerd. Helaas voor hem was er altijd wel iemand die dat jaar nèt iets specialer was dan hij. Maar Evert is een diesel, blijft doorgaan waar anderen afhaken. Is de duizendpoot van het bestuur en slaagt er als penningmeester in om in moeilijke tijden, teruglopende sponsor- en kantineinkomsten, de vereniging financieel op koers te houden.
  5. Tilly van de Pavert. Tilly is binnen de kantinecommissie verantwoordelijk voor het inroosteren van het keuken-en barpersoneel. . Een lastige en vaak onderschatte taak. Elke zaterdag lukt het haar weer om de bezetting achter de bar rond te krijgen zodat iedereen voorzien kan worden van een drankje en/of hapje. Mocht het toch even niet lukken? Dan staat ze zelf te tappen achter de bar.

Iedereen zal het er over eens zijn: Vijf ijzersterke kandidaten. Het is de komende weken aan de jury om hieruit de uiteindelijke winnaar(s) of winnares te selecteren.
Wie wordt de winnaar van de FC Weiland Prestatiebokaal 2014?
Zoals gezegd, op 7 maart a.s. weten we meer…

 

 

 

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!