Sponsors

Gratis Wi-Fi bij CJVV

6 februari 2014 21:30


Ook bij CJVV kan je vanaf nu gebruik maken van gratis en openbaar Wi-Fi. Erg handig gezien het feit dat veel mensen met een smartphone tegen hun databundel limieten aanlopen.

Een minder bekend voordeel van Wi-Fi is dat je batterij een stuk langer meegaat door van een Wi-Fi netwerk gebruik te maken in plaats van 3g of 4g. Daarnaast zijn er natuurlijk ook veel devices die niet over een 3g internetverbinding beschikken en alleen van Wi-Fi gebruik kunnen maken. Al met al, hoog tijd voor opebaar Wi-Fi bij CJVV!

Het Wi-Fi netwerk wordt daarnaast op een innovatieve manier ingezet voor extra sponsorinkomsten. Wanneer mensen ons paviljoen betreden en gebruik willen maken van ons Wi-Fi, krijgen zij tijdens de inlogprocedure de mogelijkheid om een sponsor te delen via Facebook. Door deze sponsor te delen help je CJVV aan extra sponsorinkomsten. Voor elke verkoop die gedaan wordt via de webshops van de sponsoren zal CJVV een commissie ontvangen! Door het virale effect van social media kan CJVV op deze manier een grote doelgroep bereiken en als wij als leden iets bij Adidas willen kopen is het een kleine moeite om dat via een gesponsorde link te doen zodat CJVV er ook nog wat extra’s aan overhoud. Deze nieuwe manier van sponsoring wordt ons mogelijk gemaakt door Social Checkpoint.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!