Sponsors

CJVV B1 maakt positieve indruk bij Delta Sports '95

14 januari 2014 10:15


Afgelopen zaterdag 11 januari nam onze CJVV B1 deel aan een zaalvoetbaltoernooi bij Delta Sports ’95 in Houten. Deelnemende verenigingen waren naast onze eigen B1, Aurora B1, 't Goy B1 en Delta Sports B2. De toernooileiding is vooral ingenomen met onze B1. Bijgaand de mail die wij van de organisatoren ontvingen.

Hallo allemaal.

Graag wil ik jullie bedanken voor de leuke inzet van Aurora B1, CJVV B1, 't Goy B1 en onze eigen Delta Sports B2.Het was voor de eerste keer dat ik zoiets had georganiseerd en volgens mij had iedereen het best naar zijn zin.

Ik hoop dat jullie het zo ervaren hebben, alleen zal ik de volgende keer zorgen dat ik 2 scheidsrechters heb, want ik heb jullie niet of nauwelijks gesproken. Ondanks dat, is het van mijn kant een geslaagd toernooi geweest. Ook wil ik extra de club CJVV bedanken voor de leuke inzet van de jongens. Men heeft altijd een vooroordeel voor jongens van een andere afkomst, maar mijn complimenten voor deze leuke groep jongens, een voorbeeld voor andere verenigingen.

Misschien dat we elkaar nog op de velden tegen komen dit seizoen, en anders zal ik weer proberen om een groter toernooi te organiseren voor in de zaal in de wintermaanden met iets langere speeltijden en iets meer clubs, met meer wedstrijden.

Als het zover is dan zal ik jullie proberen te benaderen.

 

En dan is iedereen natuurlijk benieuwd  naar de toernooiresultaten. Omdat er met teams van 6 spelers werd gespeeld, werden de teams opgedeeld in 2 zaalteams, dus 8 in totaal. In dit sterke veld werden onze B1 teams resp. 3e en 5e. Geen gek resultaat in dit sterke deelnemersveld. Geweldig gedaan CJVV B1!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!