Sponsors

Nieuwe veld- en kleedkamerindeling

9 januari 2014 19:15


Eindelijk is het dan zover, we kunnen vanaf nu weer over alle kleedkamers beschikken. Arnoud heeft een prachtige nieuwe veld- en kleedkamerindeling gemaakt. Er zijn dus teams die vanaf nu in een andere kleedkamer gaan omkleden dan voorheen. Trainers; is dat voor jouw team ook zo, neem dan even contact met Arnoud op, zodat je de sleutel kunt omruilen. Deze indeling is verplicht, dus hou je hier ook aan. De nieuwe indeling kun je bekijken door in het nieuwsbericht door te klikken.

Het moge duidelijk zijn dat er verwacht wordt dat de trainers en leiders erop toe zien dat de kleedkamers netjes achter gelaten worden. In de kerstvakantie is een aantal vrijwilligers ijverig aan het schilderen geslagen, zodat de kleedruiten er weer schoon en opgeruimd uit zien. Houd de kleedkamers ook dicht en op slot als jullie er niet zijn, laat niemand in de verleiding komen.

Verder is er een tussenoplossing voor de gele doeltjes gevonden. Deze worden vanaf nu in het nieuwe halletje tussen de oude en nieuwe kleedkamers geplaatst (zie foto). Hang de doeltjes na gebruik ook daar weer neer. DUS NIET MEER IN DE KLEEDKAMER GANG. Ook alleen die deur in het nieuwe gedeelte gebruiken om de doeltjes op te bergen. DUS OOK GEEN DOELTJES MEER SLEPEN DOOR DE GANG EN DUS ALLEEN DE GOEDE DEUR GEBRUIKEN.

We vertrouwen dat een ieder zich hieraan houdt, of je nu bijvoorbeeld bij het eerste betrokken bent of bijvoorbeeld bij de F6. Dappere vrijwilligers hebben er ontzettend veel werk aan gehad om het netjes op te knappen en dan zou het erg fijn zijn als het netjes blijft.

Veel plezier met onze nieuwe accommodatie!!!!!!


Klik hier voor de nieuwe Kleedkamerindeling
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!