Sponsors

CJVV huldigt 18 jubilarissen

3 januari 2014 15:00


Elke club kent zo haar eigen huldigingrituelen voor leden die 25 jaar of meer aan de club verbonden zijn. Bij CJVV worden deze leden tijdens de traditionele nieuwjaarsreceptie in het Jan Hietkamp paviljoen gehuldigd. Meestal betreft dit een ceremonie voor een gering aantal trouwe clubleden die een mijlpaal in hun lidmaatschap hebben bereikt. Dit jaar echter werden er maar liefst 18 jubilarissen in het zonnetje gezet. Een dergelijk aantal was nog niet eerder voor gekomen.

CJVV voorzitter Hidde ten Hoor mocht 13 leden met 25 jaar, 1 met 40 jaar, 2 met 50 jaar en 2 met 60 jaar lidmaatschap naar voren roepen. Naast de gebruikelijke speld en bloemen ontving elke jubilaris ook een persoonlijk woord van de voorzitter, waarin de verdiensten voor de club zowel op als naast het veld werden gememoreerd. Zelf behoorde de voorzitter met 25 jaar lidmaatschap ook tot de jubilarissen. Vicevoorzitter Frans Kolijn nam de microfoon graag over om nu eens de voorzitter lof toe te zwaaien met zijn verdiensten als voormalig selectiespeler en huidig leidsman van de vereniging. Onlangs werd ten Hoor weer voor een nieuwe termijn van 2 jaar als voorzitter gekozen. 

Een 60 jarig clubjubileum is vrij zeldzaam. Bij CJVV lieten Arnoud van Ooijen en Harm Oudeman zich daarvoor huldigen. Eerstgenoemde is nog steeds actief binnen de club, als coördinator van het 45+ voetbal bij CJVV en als donateurs administrateur. 

In zijn nieuwjaarsrede blikte voorzitter ten Hoor terug op een roerig 2013. De nieuwbouw en de aanleg van 2 kunstgrasvelden hadden veel van de vereniging gevergd. “Het resultaat overtreft echter de verwachtingen” aldus ten Hoor. Voor 2014 wees hij op de noodzaak nu weer volledig de focus op voetbal te leggen. Hierbij kondigde hij aan medio februari de opvolger van  Marcel van Dijk als hoofdtrainer van CJVV te kunnen presenteren. Van Dijk was de afgelopen 5 jaar aan CJVV verbonden als o.a. hoofd jeugdopleiding en hoofdtrainer. 


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!