Sponsors

Hoe krijg ik een (nieuwe) spelerspas?

3 januari 2014 12:00


Zonder spelerspas wordt er niet gespeeld. Dit was altijd al zo, maar is nu met de verscherpte KNVB regels actueler geworden. Het is dus noodzakelijk tijdig actie te ondernemen.

Zonder spelerspas wordt er niet gespeeld. Dit was altijd al zo, maar is nu met de verscherpte KNVB regels actueler geworden. Het is dus noodzakelijk tijdig actie te ondernemen.

 Wanneer heb je een (nieuwe) spelerspas nodig?

  • Wanneer een jeugdspeler van de E naar de D jeugd gaat.
  • Wanneer een bestaande spelerspas is verlopen
  • Wanneer nieuwe spelers zich aanmelden, al of niet door overschrijving

Voor punt 1 is Gigi van Schooneveld verantwoordelijk, voor punt 2 en 3 Melissa van Veldhuizen.

Voor een nieuwe spelerspas hebben zij een pasfoto nodig. In het verleden ontstond er op dit gebied regelmatig discussie. Een pasfoto was ergens neergelegd of aan iemand gegeven, maar had tenslotte nooit Melissa of Gigi bereikt. Dit veroorzaakt dan weer dat er geen spelerspas is en de speler dus niet gerechtigd is in wedstrijdverband uit te komen.

Daarom is besloten de procedure t.a.v. het inleveren van de pasfoto’s aan te passen. Voortaan is een ieder zelf verantwoordelijk voor het inleveren van de pasfoto’s. Hiervoor is er één centraal inleverpunt, de speciale “Spelerspasbus” in de gang bij het wedstrijdsecretariaat. Alleen Gigi en Melissa beschikken over een sleutel van deze bus. Zij zullen deze voortdurend checken om zo spoedig mogelijke de (nieuwe) spelerspas beschikbaar te kunnen stellen.

Dus geef voortaan je foto niet meer aan iemand anders, of leg ze niet meer in de bestuurskamer o.i.d. maar deponeer in de “Spelerspasbus”. Let er op dat je niet vergeet de pasfoto te voorzien van je naam en team.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!