Sponsors

CJVV staat achter de Aanvoerders, jij ook?

2 januari 2014 15:15


Het spelersverbond De Aanvoerders roept alle voetballers in het amateurvoetbal op om voor de wedstrijd de hand te schudden met de tegenstander. Dit idee is massaal ingestuurd via het platform www.deaanvoerders.nl van De Aanvoerders en vervolgens verkozen tot ´Idee van het Jaar´.

>>>>> Doe mee met de Poll die je hier aan de rechterkant vind op onze website en laat weten wat jij hiervan vind! <<<<<<De Aanvoerders is een verbond van prof- en amateurvoetballers die hun verantwoordelijkheid nemen en staan voor de kracht en schoonheid van het voetbal. Zij roepen in eerste instantie alle aanvoerders op om zich aan te sluiten, maar iedereen kan zich aansluiten. Het gaat er om dat je je verantwoordelijkheid neemt. Oud-profvoetballers Ruud Gullit, Aron Winter, Ben Wijnstekers en Arthur Numan zijn de initiatiefnemers van het in maart gestarte verbond. Aanleiding was een aantal negatieve incidenten in het voetbal. Met de organisatie van verschillende initiatieven door het hele land stimuleren zij dat voetballers hun verantwoordelijkheid nemen. De positieve beleving van de sport staat hierbij centraal.

Onze club staat achter de Aanvoerders en inmiddels speelt de aanvoerder van ons eerste elftal ook met een Aanvoerdersband. Wij roepen al onze leden op zich ook aan te sluiten bij de Aanvoerders. Het doel is om dit seizoen 20.000 Aanvoerders te werven.

Via de website www.deaanvoerders.nl kun je jezelf inschrijven en ontvang je gratis een aanvoerdersband. Op de website kun je jouw sportieve ideeën insturen, al jouw vrienden, familie en kennissen uitnodigen om aanvoerder te worden en zelfs een eigen poster ontwerpen met jouw favoriete clubkleuren. 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!