Sponsors

[16 December] Theatervoorstelling 'Wel winnen, hè!' in Amersfoort

6 december 2013 14:15


Hoe kun je als vader of moeder zorgen dat het goed gaat met je kind in de sport? Wat zeg je bijvoorbeeld aan de ontbijttafel op de dag van een spannende wedstrijd? Wat roep je langs de kant? Hoe moedig je aan? En hoe vang je je kind op na een verloren wedstrijd?

Dit zijn onderwerpen die worden behandeld in de nieuwe theatervoorstelling: “Wel winnen, hè?”. Dit seizoen speciaal voor ouders van sportende kinderen. Deze voorstelling is onderdeel van het actieplan ‘Naar een veilig sportklimaat’. Een samenwerking tussen NOS*NSF, de sportbonden en het ministerie van VWS. Bekijk het promofilmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=UFtN-auiXBA.  

Op 16 december speelt deze voorstelling in theater de Flint in Amersfoort. Het zou natuurlijk geweldig zijn als er heel veel mensen deze show gaan zien. Kaarten kosten maar € 5,-. Je kunt ze bestellen door gebruik te maken van deze link: http://www.welwinnenhe.nl/ouders/index.html

SRO Amersfoort ondersteunt dit project en geeft een mogelijkheid om 1 gratis kaart te bestellen. Mail hiervoor je naam en vereniging naar SecretariaatEemland@sro.nl.

Hopelijk tot 16 december in theater de Flint! 

Bekijk hier de uitnodiging

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!