Sponsors

Zorg voor een juist mailadres bij CJVV

18 november 2013 8:45


Onlangs stuurden wij per email naar alle CJVV spelers, leiders en trainers een bericht over afgelastingen. Het is van belang dat je dit bericht kunt ontvangen, want jij wilt toch ook weten hoe het zit met het aflassen van wedstrijden? In de toekomst willen we over dit soort zaken meer via de mail gaan communiceren.

Daarvoor is het echter wel noodzakelijk dat je juiste email adres bij CJVV bekend is. Helaas kregen we van het email bericht over de afgelastingen wegens een onjuist mailadres heel veel retour. Heb jij de mail over afgelastingen niet ontvangen? Dan heeft de ledenadministratie van jou niet het juiste mail adres. In dat geval zou je snel je goede mailadres aan de ledenadministratie kunnen opgeven. Met onderstaande link kom je direct op het on-line mutatieformulier;

MUTATIEFORMULIER!

Overigens kun je dit formulier ook gebruiken voor alle andere wijzigingen. Want conform art. 5.7  van het Huishoudelijk Reglement hebben leden de plicht de club in kennis te stellen van de verandering van hun postadres, e-mailadres en telefoonnummer. Dus zorg voor juiste gegevens in de CJVV ledenadministratie. Met het on-line mutatieformulier is dat makkelijker dan ooit.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!