Sponsors

Binnenkort in dit theater; CJVV website 2.0

5 november 2013 10:30


Op 20 maart 2013 hebben we al een herstructurering van de CJVV website doorgevoerd. Door de vereenvoudiging van de menustructuur werd de site veel overzichtelijker en daardoor gebruiksvriendelijker. Hierdoor is het maandelijks aantal hits van onze site gestegen naar een gemiddelde van 12.000 per maand. Maar we zijn nog niet klaar, het moet nog mooier worden. Op naar de CJVV website 2.0! Lees snel verder.

De websitegroep van CJVV is nu heel druk met het uiterlijk van onze website. De look and feel! Natuurlijk blijft het bekende geel zwart gehandhaafd, maar de site zal er toch heel anders uit gaan zien. Veel gestileerder, moderner en dynamischer. Een andere, lichtere en dus meer transparante en opener grondkleur. Daarop aparte kaders waarin de verschillende onderdelen ook overzichtelijker worden gepresenteerd. Wij zijn ervan overtuigd dat de CJVV website binnenkort een veel meer open en vriendelijk gezicht krijgt. Echt een CJVV website 2.0.
 
Wanneer dit zijn beslag zal krijgen? Hopelijk binnenkort. Wij denken meer in dagen dan in weken. De websitegroep is druk doende met alle werkzaamheden op de achtergrond. Dus blijf alert de CJVV website volgen, dan maak jij misschien als eerste kennis met de CJVV website 2.0. 

Hier een voorproefje


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!