Sponsors

Unieke trainings clinic voor CJVV trainers

30 oktober 2013 9:15


Op 10 vrijdagen in der 2e helft van dit jaar is de Voetbalschool Amersfoort op onze velden actief met onze CJVV jeugd. De Voetbalschool Amersfoort is een officiële TSM Academy. Dit betekent dat hier uitsluitend volgens de Total Soccer Method gewerkt wordt. Vele CJVV jeugdspelers hebben zich hiervoor opgegeven. Elke keer beleven zij veel plezier tijdens de trainingen, maar leren spelenderwijs ook steeds weer nieuwe dingen. Deze trainers beschikken dan ook over veel ervaring op het gebied van jeugdtraining.

De trainers zijn nu bereid gevonden hun kennis en kunde op het gebied van jeugdtrainingen met onze CJVV trainers te delen. In overleg met Eduard Wever, contactpersoon voor onze club, biedt de voetbalschool nu een clinic aan voor alle trainers en belangstellenden van CJVV. Deze clinic zal plaatsvinden op vrijdagavond 29 november 2013, aanvang 19.30 uur. Allereerst zal in de kantine in 60 minuten de theorie achter deze methode worden besproken, waarna jullie gedurende ongeveer 75 minuten het veld op gaan om e.e.a. ook in de praktijk te zien worden toegepast. Allemaal eigen voetbalspullen meenemen dus.
 
We willen jullie vragen deze avond in je agenda alvast te reserveren en je zo snel mogelijk op te geven voor deze clinic, die overigens kosteloos zal worden verzorgd


Opgeven kan bij : Joop Bliekendaal  TC@CJVV.nl
 
Uw bevestiging zien wij graag uiterlijk binnen 2 weken tegemoet, zodat we de reservering bij de voetbalschool definitief kunnen maken. Alvast bedankt en heel veel plezier gewenst.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!