Sponsors

Ter herinnering aan Wibo Kattenberg

13 oktober 2013 13:00


Wij kunnen het nog niet bevatten. Iemand die sinds 1978 deel uitmaakt van de CJVV-familie is er plotseling niet meer. Hoe treffend de zinnen die de familie koos voor het overlijdensbericht. “Hij was er altijd. Voor iedereen. Met zijn raad en daad. Hij had nog zoveel te doen.” Ook bij CJVV.
Afgelopen zaterdag om 11.00 uur heeft CJVV in aanwezigheid van zijn familie Wibo herdacht met een minuut stilte op alle velden tegelijkertijd. Een moment dat op de vele CJVV-ers die speciaal hiervoor naar het sportpark waren gekomen, veel indruk heeft gemaakt.

Een moment waarbij we dachten aan de betekenis van Wibo voor CJVV. Als jeugdtrainer gekomen in 1978. Na een korte periode (1984-1990) weg te zijn geweest omdat hij als seniorentrainer aan de slag wilde, in 1990 weer terug gekeerd bij CJVV om niet meer weg te gaan. Eerst weer in de functie van jeugdtrainer. Vele CJVV-talenten zijn door hem gevormd en gekneed. Daarna niet meer op maar naast het veld als technisch coördinator en lid van de technische commissie. Mede-organisator van het A1-toernooi. En niet te vergeten als barmedewerker.

Wibo’s betekenis voor CJVV blijkt uit het interview met hem dat in het voorjaar van 2012 in ons clubblad Op de Stip heeft gestaan.

Als bestuur en leden van CJVV wensen wij Wibo’s vrouw, dochter, schoonzoon en kleinkinderen veel kracht in de komende periode.

 

 


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!