Wedstrijdverslag CJVV 2- WV HEDW - CJVV

Sponsors

Wedstrijdverslag CJVV 2- WV HEDW

30 september 2013 16:15


Na het teleurstellende gelijkspel vorige week tegen Spakenburg, trad CJVV vandaag aan tegen WV HEDW uit Amsterdam. Als je de naam zo leest denk je in eerste instantie met de plaatselijke wielervereniging te maken te hebben, maar niets is minder waar.

WV HEDW is een grote club met 23 zaterdagelftallen bij de senioren. Een chaos daar op zaterdag, zou je denken. En dat was ook zo. Na een ritje naar Amsterdam met wat file her-en-der (flinke vertraging dus) waren er ook nog de nodige parkeerproblemen. CJVV had dus een korte voorbereiding in een te kleine kleedkamer. Gelukkig is Dirk de beroerdste niet en bereid zijn spelers ook op de gang van de nodige verzorging te voorzien. Het devies was hier goed mee om te gaan en toch scherp aan de wedstrijd te starten. Dat gebeurde in een grotendeels ongewijzigde opstelling. Er waren nog een aantal blessures: Marco, Tiemen en Anne. 

Dan de wedstrijd. CJVV begon goed aan de wedstrijd met een aantal goede aanvallen. Helaas waren de aanvallers van CJVV niet scherp in de afronding. Met name Jochem had een aantal grote kansen, maar kon dit helaas uitdrukken in een positief saldo op het scorebord. Uiteindelijk deed Milas dat wel wat resulteerde in een verdiende 0-1 voor CJVV. WV HEDW stelde wat teleur met betrekking tot het verwachte spel van hen. WV HEDW stond er verrassend goed voor in de competitie en had veel punten gepakt. Er werd dus een goed voetballende ploeg verwacht, maar dat was absoluut niet het geval. Toch kon CJVV niet doordrukken. Zoals vaker dit seizoen, werd er geen vervolg gegeven aan de goede start. Toch werden er weinig kansen weggegeven en was de ruststand 0-1 in het voordeel van CJVV.

De tweede helft was matig te noemen. WV HEDW werd sterker en kwam zelfs op 1-1 door uit een hoekschop gelijk te maken.  Een zwak moment van CJVV bij deze hoekschop, niet voor het eerst dit seizoen. De gelijkmaker was op dat moment niet eens onverdiend meer te noemen, want CJVV zakte ver terug in niveau. Gelukkig bleef CJVV hard werken en dat resulteerde laat in de wedstrijd toch tot de 1-2 van Milas waarna de beslissende 1-3 van Michiel nog volgde. Dit was ook de eindstand. Een verdiende en knappe overwinning van CJVV, maar het spel baart soms nog wel zorgen. Met name de wisselvalligheid.  Wederom positief punt is dat andermaal bleek dat iedereen hard nodig is in de wedstrijd. Ook vandaag viel er weer een speler geblesseerd uit en is elke wissel nodig geweest.

Volgende week staat Argon op het programma. De blauwhemden komen dan naar sportpark Vermeerkwartier. Een goede tegenstander die op dit moment tweede staat in de competitie. Hopelijk is iedereen dan weer fit en staan de neuzen bij CJVV de goede kant op en zal deze wedstrijd wederom in winst worden omgezet. 

We gaan het zien!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!