CJVV keepers opgelet!!! Nationale Keepersdag - CJVV

Sponsors

CJVV keepers opgelet!!! Nationale Keepersdag

22 september 2013 9:45


Al jaren organiseert Pro Goal in Nederland de Nationale Keepersdag onder het motto; "een dag leven en trainen als een topkeeper". Binnenkort wordt de Nationale keepersdag 2013 in onze regio gehouden. Een unieke kans je onder leiding van gerenommeerde trainers te bekwamen in het edele keepersvak. En, niet onbelangrijk; CJVV betaalt de helft van je inschrijfgeld. Lees snel verder.

Nationale Keepersdag Progoal 23 oktober 2013

De deelnemers (vanaf 8 jaar) krijgen een hele dag specifieke keeperstraining van de Pro Goal trainers, onder leiding van Maarten Arts (ex-keeperstrainer Nationale Elftal Saoedi-Arabië) en van een groot aantal Nederlandse topkeepers. Welke keepers uiteindelijk aanwezig zijn is afhankelijk van het programma van de club! We streven ernaar minimaal 4 Eredivisiekeepers te presenteren.

Tijdens het eerste gedeelte staat de training o.l.v. Maarten Arts en zijn ervaren trainersstaf op het programma. Na de maaltijd volgt dan eerst de demonstratietraining met enkele topkeepers uit de Eredivisie! Na het voorstellen van de topkeepers, het maken van de groepsfoto's en de vragenronde worden de deelnemers over 2 velden verdeeld, waarna de topkeepers zelf training gaan geven aan de jeugdige keepers. Elke topkeeper behandelt een ander onderwerp van het keepersvak.

De deelnemers ontvangen een prachtig Uhlsport T-shirt t.w.v. € 20,- en als herinnering een certificaat met daarop de handtekeningen van alle aanwezige topkeepers. Elke deelnemer ontvangt een gratis maaltijd, aangeboden door de organiserende vereniging. Pro Goal is een samenwerking aangegaan met Stichting Spieren voor Spieren. Van het inschrijfgeld gaat € 2,50 naar deze prachtige organisatie.

DAGPROGRAMMA:

14.00-15.00 uur; aankomst deelnemers / shop open
15.00-15.30 uur; welkom, groepsindeling, omkleden
15.30-16.45 uur; training o.l.v. Maarten Arts
17.00-17.30 uur; maaltijd
17.30-18.00 uur; demotraining met topkeeper
18.00-18.15 uur; voorstellen/vragen stellen aan de topkeepers
18.15-20.15 uur; training door de topkeepers
20.30 uur; afscheid, uitreiken certificaten

De kosten voor deze dag zijn € 30,-. Inschrijven kan door middel van het mailen van het inschrijfformulier. Na ontvangst van het inschrijfformulier ontvang je een bevestigingsmail.

Deelnemers die per mail een bevestiging van deelname ontvangen, betalen op de dag zelf het inschrijfgeld! Alleen de deelnemers die de bevestigingsbrief ontvangen én meenemen kunnen aan de NKD meedoen. Bij meer aanmeldingen van een club; s.v.p. alle gevraagde informatie op een aparte mail toesturen! Elke deelnemer krijgt persoonlijk bericht. Vergeet vooral niet je emailadres te vermelden.

In de speciale uhlsport/Pro Goal shop kunnen met flinke korting sportkleding, keepershandschoenen en accessoires gekocht worden.

Om de CJVV-jeugdkeepers te stimuleren hieraan mee te doen, betaalt CJVV de helft van het inschrijfgeld. (Dit wordt na de NKD persoonlijk afgerekend)

Mis deze geweldige dag niet!! Ga voor het inschrijfformulier naar www.uhlsportkeepers.nl.

Voor eventuele vragen kan je Gerard mailen, g.greveling@planet.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!