Sponsors

Oproep: leiders voor G-teams gezocht

9 september 2013 15:15


De animo voor G-voetbal is inmiddels zo groot, dat CJVV zit te springen om nieuwe leiders.

Het gaat goed met het G-voetbal bij CJVV. We spelen met twee jeugdteams en twee seniorenteams in de competitie. Sinds de zomer heeft zich een flink aantal nieuwe leden gemeld. Dat zouden gemakkelijk drie seniorenteams kunnen worden. Maar we kunnen geen derde team inschrijven, omdat we geen leiders voor dit team hebben. Enkele van de huidige leiders gaan bovendien aan het einde van dit seizoen stoppen. We hebben dus dringend behoefte aan nieuwe leiders voor onze G-teams.
 
Wat doet een leider?
Een leider begeleidt het team tijdens de wedstrijden en assisteert soms bij trainingen. Dit laatste is niet strikt noodzakelijk. We willen ten minste twee leiders bij elk team hebben, zodat er niet onmiddellijk problemen zijn als een van beiden een keer niet aanwezig kan zijn.

Taken van de leider:
  • aanspreekpunt voor de spelers bij afmelden
  • regelen van vervoer bij uitwedstrijden (de CJVV-bus is beschikbaar voor de G-seniorenteams)
  • het begeleiden voor, tijdens en na de wedstrijden (wedstrijdformulier, opstelling, coaching etc.)

Zijn hier speciale vaardigheden voor nodig? Dat valt reuze mee. Een beetje verstand van voetballen is natuurlijk handig, en verder een goed inlevingsvermogen in de wereld van de G-voetballers.

Krijg je er iets voor terug? Natuurlijk! Het is enorm leuk om te doen en het plezier waarmee elke week wordt gespeeld geeft een hoop energie.

Dus wij verwelkomen jou graag om onderstaande toppers te leiden in de sportieve wereld van het G-Voetbal! 

Heeft u interesse? Meer informatie kan worden ingewonnen bij Eddy van den Born (06 19 70 45 77) of Willem Homan (06 54 24 50 74).

Willem Homan
Voorzitter G-commissie CJVV
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!