Keeperstrainers voor de jeugd gezocht! - CJVV

Sponsors

Keeperstrainers voor de jeugd gezocht!

30 augustus 2013 13:00


Dit seizoen wil CJVV weer keeperstraining gaan geven aan de niet-selectie jeugdkeepers. Deze keeperstraining zal vanaf 11 september a.s. op de woensdagavond gegeven worden. Aliene van Loenen en Gerard Greveling zullen het seizoen hiermee beginnen, maar het is wel de bedoeling dat dit in de eerste maanden wordt overgenomen door nieuwe trainers. Om keeperstrainers hiervoor te vinden heeft in De Stip al tweemaal een oproep gestaan. Helaas hebben wij hierop geen reactie(s) mogen ontvangen.

Daarom nogmaals: wie is er bereid om training te geven aan onze niet-selectie jeugdkeepers? CJVV kan je eventueel begeleiden in het geven van de training met bijbehorende oefenstof. Als er meerdere mensen zich aanmelden, kan er ook bij toerbeurt keeperstraining gegeven worden.

 

Afgelopen jaar hebben we helaas geen keeperstraining voor deze keepers kunnen geven. Dit werd als een groot gemis, door de keepers, elftaltrainers, maar ook door ouders, ervaren. Laten we er voor zorgen dat dit niet weer zal gebeuren. Daarnaast is het ook gewoon heel erg leuk om te werken met onze jeugdtalentjes in het doel. Zij kunnen leren van de ervaring en kunde die jij kunt overbrengen. Geef je daarom vandaag nog even op!

 

Voor meer informatie of als je hiervoor je wilt opgeven, neem contact op met Gerard Greveling: g.greveling@planet.nl. Doen hé!!!!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!