Sponsors

Vrijdag 20 september; Kick off professionele voetbalschool bij CJVV

15 september 2013 8:30


Velen hebben er de hele zomer naar uitgekeken. Eindelijk is het dan zo ver; vrijdag 20 september om 15:30 uur start van de professionele voetbalschool bij CJVV. Geen eendaags evenement, maar gedurende een half jaar 10 sessies van 75 minuten. Deze interne CJVV voetbalschool wordt verzorgd door De voetbalschool Amersfoort. De Voetbalschool Amersfoort is in overleg met John van den Brom tot stand gekomen. De Voetbalschool Amersfoort is een officiële TSM Academy. Dit betekent dat hier uitsluitend volgens de Total Soccer Method gewerkt zal worden. Er is nog plaats. Dus als je belangstelling hebt, meld je NU aan. Inschrijven kan op onderstaande site; http://www.devoetbalschool.nl/nl/voetbalscholen/intern-cjvv/inschrijven/


Op de Voetbalschool zal o.a. gestructureerd gewerkt worden aan de volgende belangrijke onderdelen van het spel;

  • Verbeteren balcontrole en techniek
  • Sterker worden in duels
  • Combinatie en positiespel
  • Beter presteren tijdens de wedstrijd

 

Ben je tussen de 6 en 19 jaar (F t/m A), speler of speelster, en wil je jezelf gestructureerd verbeteren op deze en andere onderdelen, doe dan mee met dit programma. Je kan je nu al inschrijven:

http://www.devoetbalschool.nl/nl/voetbalscholen/intern-cjvv/inschrijven/

 

Op de voetbalschool van CJVV zul je per halfjaar 10 keer op vrijdagmiddag trainen. Iedere training duurt 75 minuten. Je groep bestaat uit maximaal 12 spelers, zodat er voldoende gelegenheid is voor individuele begeleiding en coaching. De kosten bedragen € 105,- voor 10 trainingssessies. De interne voetbalschool is alleen voor CJVV jeugdleden en kinderen op de wachtlijst! Voor uitvoerige informatie zoals data, lestijden en kosten kun je terecht op de site: www.devoetbalschool.nl

 

De trainingen zullen verzorgt worden door gediplomeerde trainers die opgeleid en gecertificeerd zijn volgens de Total Soccer Method! Hun passie is om door middel van gerichte trainingen, individuele aandacht en in een positieve sfeer kinderen extra vaardigheden bij te brengen. Spelers van elk niveau zullen zich hierdoor met plezier ontwikkelen.

 

John van den Brom is de huidige hoofdtrainer van Anderlecht en was hoofdtrainer bij Vitesse en ADO en hoofd jeugdopleiding bij Ajax. John heeft onder andere bij Ajax en Vitesse gespeeld. In zijn jeugd heeft John bij meerdere clubs in Amersfoort gespeeld en wil graag iets terug doen voor het Amersfoortse jeugdvoetbal.

John sponsort het materiaal voor de voetbalschool (ballen, trainingskleding, hesjes etc.) John heeft geen enkel financieel belang bij De Voetbalschool. John is juist blij dat hij een lang gekoesterde wens ‘iets terugdoen voor het Amersfoortse jeugdvoetbal’ kan invullen en steunt daarom dit initiatief van harte. Hierdoor is het mogelijk om de kosten voor deelname laag te houden en veel jongens en meisjes een kans te geven om zich met veel plezier voetbaltechnisch te ontwikkelen.

Voor alle duidelijkheid, John heeft geen inhoudelijke betrokkenheid bij De Voetbalschool.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!