Sponsors

Professionele voetbalschool bij CJVV!

3 juli 2013 8:30


In september 2013 start er bij CJVV een eigen professionele voetbalschool! Deze interne voetbalschool wordt verzorgd door De voetbalschool Amersfoort. De Voetbalschool Amersfoort is in overleg met John van den Brom tot stand gekomen. De Voetbalschool Amersfoort is een officiële TSM Academy. Dit betekent dat hier uitsluitend volgens de Total Soccer Method gewerkt zal worden.

  • Wil je graag je balcontrole en techniek verbeteren?
  • Wil je sterker worden in duels?
  • Wil je beter leren samenspelen?
  • Wil je beter presteren tijdens de wedstrijd?
  • Ben je tussen de 6 en 19 jaar? (F t/m A)
  • Ben je speler of speelster?
  • Ben je selectie speler of geen selectie speler

 

Dan ben je van harte welkom! Je kan je nu al inschrijven: www.devoetbalschool.nl (Nederland - voetbalscholen - Intern: CJVV - inschrijven)

 

De interne voetbalschool is alleen voor eigen jeugdleden en kinderen op de wachtlijst! Voor uitvoerige informatie zoals data, lestijden en kosten kun je terecht op de site: www.devoetbalschool.nl

 

De trainingen zullen verzorgt worden door gediplomeerde trainers die opgeleid en gecertificeerd zijn volgens de Total Soccer Method!

 

Hun passie is om door middel van gerichte trainingen, individuele aandacht en in een positieve sfeer kinderen extra vaardigheden bij te brengen. Spelers van elk niveau zullen zich hierdoor met plezier ontwikkelen.

 

John van den Brom is de huidige hoofdtrainer van Anderlecht en was hoofdtrainer bij Vitesse en ADO en hoofd jeugdopleiding bij Ajax. John heeft onder andere bij Ajax en Vitesse gespeeld. In zijn jeugd heeft John bij meerdere clubs in Amersfoort gespeeld en wil graag iets terug doen voor het Amersfoortse jeugdvoetbal. John sponsort het materiaal voor de voetbalschool (ballen, trainingskleding, hesjes etc.) John heeft geen enkel financieel belang bij De Voetbalschool.

 

John is juist blij dat hij een lang gekoesterde wens ‘iets terugdoen voor het Amersfoortse jeugdvoetbal’ kan invullen en steunt daarom dit initiatief van harte. Hierdoor is het mogelijk om de kosten voor deelname laag te houden en veel jongens en meisjes een kans te geven om zich met veel plezier voetbaltechnisch te ontwikkelen. Voor alle duidelijkheid, John heeft geen inhoudelijke betrokkenheid bij De Voetbalschool.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!