Sponsors

Verdien geld voor je club; eigen inzet levert veel geld op voor CJVV

28 juni 2013 11:00


De bouw is begonnen. Volg elke week Wim’s Bouw Blog voor de laatste update en/of de meest recente foto’s op Facebook. Nu gaan wij ook zelf de handen uit de mouwen steken. Doe mee en verdien met relatief weinig moeite heel veel geld voor je club. Bouw coördinator Jan Peter van de Kamp informeert je. Be part of history, join the group!

Hallo CJVV leden,

 

Zoals een ieder wellicht weet is de nieuwbouw van ons sportpark begonnen. Om kosten te besparen is de bouwcommissie met bouwbedrijf van Wijnen overeengekomen dat een aantal vrijwilligers de 2 bouwplaatsen en het tussenliggende bos gedeelte opruimen en schoonhouden van bouwafval. Dit kan zijn bouwplastic, stukken hout, en ander bouwafval. Het is de bedoeling dit iedere dag op te ruimen, zodat de bouwers weer met een schone werkvloer kunnen starten.

 

De werkzaamheden zullen naar verwachting een 1/2 uur tot een 1 uur in beslag nemen. De ene dag zal er ook meer op te ruimen zijn dan de andere. Het tijdstip waarop dit dient te gebeuren maakt niet uit. Het kan 's-middags na je/het werk, maar mag ook 's avonds. Verder wordt verwacht dat we de wc (1) en de 2 kleedkamers, die zijn ingericht als kantoor en kantine, schoonhouden/aanvegen. Dit zal hooguit een 1/2 uur zijn.

 

Om deze werkzaamheden te kunnen uitvoeren zijn we op zoek naar, betrokken CJVV-ers die daarbij willen helpen. Het is absoluut geen moeilijk of zwaar werk, maar moet wel gedaan worden. Het scheelt CJVV veel geld als wij dit zelf doen. De verwachting is dat vanaf ongeveer 15 juli mensen nodig zijn, tot einde bouw, 1 november. In totaal dus ongeveer 15 weken. Op het ogenblik zijn er 3 mensen die zich hiervoor hebben opgegeven. Wim zal in principe de woensdagen doen, Arnoud de vrijdagen en ondergetekende zal (afhankelijk van mijn werkrooster) de ma, di, of do aanwezig zijn. Hier kan natuurlijk in overleg van afgeweken worden.

 

Dus als je gedurende de komende zomermaanden wilt helpen, dan hoor ik dit graag. Mijn mailadres is: petervandekamp60@gmail.com. Geef alsjeblieft op wanneer (dagen/avonden van de week) je beschikbaar bent en wanneer niet (vakantie/ andere afwezigheid). Misschien kan je een bepaalde periode niet (aantal avonden), maar een maand later  weer wel. Ik hoor het graag, want iedere hulp is welkom. Als ik de aanmeldingen binnen heb zal ik een rooster maken, zodat een ieder weet waar hij aan toe is. Ik hoop dat we voldoende aanmeldingen krijgen, zodat we ieders inzet kunnen beperken, want, vele handen maken licht werk.

 

Namens het bestuur,

Peter van de Kamp

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!