Sponsors

CJVV Voetbalgala; Nominaties spelersvrouw van het jaar

14 juni 2013 19:45


Eén van de hoogtepunten van het CJVV Voetbalgala van komende zaterdag 15 juni zal zijn de bekendmaking van de Spelersvrouw van het jaar. In de afgelopen week konden spelersvrouwen worden genomineerd. Vele reacties werden ontvangen. De uiterst kundige jury koos daaruit tenslotte 5 genomineerden;

  • Maaike Baars
  • Iris van Diest
  • Dana van de Kamp
  • Janet Nawijn
  • Gigi van Schooneveld

Op dit moment is de jury nog steeds in conclaaf. Wie van deze 5 genomineerde gaat met de titel Spelersvrouw van het jaar naar huis? Naar verluid worden er heftige discussies gevoerd. Argumenten vliegen de juryleden om de oren. Zaterdagavond moeten ze er echt uit zijn. Dan zal de uitslag officieel bekend gemaakt worden en zullen we de Spelersvrouw 2013 mogen huldigen.

Dat wil jij natuurlijk niet missen. Want naast de spelersvrouw zullen er nog andere huldigingen plaatsvinden. Zo zullen de speler, het talent en de keeper van het jaar bekend gemaakt worden. Daarnaast worden kampioensteams gehuldigd en nog veel meer. Kortom, dit wil jij niet missen. Want er is genoeg om over na te praten. Dat gaan we doen onder het genot van een heerlijke CJVV-barbecue, die je door de vereniging wordt aangeboden. Lees er verder alles over in de brief die je op 29 mei hierover ontving en die hier ook in de bijlage staat.

We verwachten ook jou evt. met partner op deze unieke avond. Reserveer daarom zaterdagavond a.s. voor het CJVV Voetbalgala 2013.

Zaterdag 15 juni 2013, vanaf 17:00 uur, Jan Hietkamp paviljoen en terras

De vuren worden omstreeks 18:00 uur ontstoken

 

Van harte welkom, dus tot zaterdag!!!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!