Sponsors

Nominaties spelersvrouw van het jaar

31 mei 2013 13:15


Tijdens het grote CJVV voetbalgala van 15 juni zullen we aandacht besteden aan vele bijzondere prestaties van CJVV’ers. Kampioenen, speler van het jaar, talent van het jaar enz. Alle spelers zullen over de rode loper naar het podium schreiden om daar gehuldigd te worden. Maar waarom alleen aandacht voor spelers. Zij hebben meestal ook een partner/vriendin die alles uit de kast haalt om de speler in staat te stellen optimaal te presteren . Daarom ook aandacht voor de spelersvrouw van het jaar.

Want bij al deze prijzen mogen we natuurlijk nooit vergeten dat de partner/vriendin van de speler een belangrijk aandeel levert in de prestaties op het veld. Zij zorgt er voor dat de speler zich zorgeloos op zijn of haar prestatie kan voorbereiden. De focus op de wedstrijd. Het is dan ook niet meer dan normaal dat we op 15 juni de spelersvrouw van het jaar huldigen.

 

Maar wie oh wie is die spelersvrouw die op de achtergrond zo’n geweldige ondersteunende rol speelt in de voetbalcarrière van haar partner/vriend. Dat willen we graag van jou horen. Iedereen mag nominaties voor spelersvrouw van het jaar opgeven. Wie viel jou het meest op als ideale voetbalvrouw? Je mag natuurlijk je eigen partner of vriendin opgeven. Jeugdspelers mogen hun moeder nomineren. Of als spelersvrouw mag je ook gerust jezelf nomineren. Welk team, wel of niet selectie, het doet niet ter zake. Iedereen kan genomineerd worden. Wel zouden we graag een korte motivatie ontvangen, zodat de deskundige jury tenslotte tot een afgewogen oordeel kan komen.

 

Vul onderstaand je reactie in, onder het kopje “Reageren”. Bij bericht kun je de spelersvrouw van jouw voorkeur noemen, samen met een korte motivatie.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!