Waardig slot voor De Mannen van Drie - CJVV

Sponsors

Waardig slot voor De Mannen van Drie

28 mei 2013 21:00


CJVV 3 sluit een heel mooi seizoen op een waardige manier af. De tweeluik tegen Spakenburg ging weliswaar verloren (0-4 en 3-2), de waardering voor Drie was er niet minder om. Tot op de slotdag van de competitie meedoen om het kampioenschap in de tweede klasse, een periodetitel behalen, het doet de waarde van het elftal alweer stijgen. Want twee jaar geleden had Drie de bekerfinale gehaald en vorig jaar werd een periodetitel gepakt, daar mag de waarde toch wel van ingezien worden.

Overigens ging de eerste wedstrijd tegen Spakenburg waardeloos verloren. Een combinatie van Twee en Drie bleek niets waardevols te kunnen brengen tegen het sterke Spakenburg wat CJVV overliep met 4-0.

 

De thuiswedstrijd daarentegen had nog wel enige waarde, want in 2013 verloor Drie nog geen wedstrijd op Sportpark Vermeerkwartier. Die waarde gaf de wedstrijd toch een bijzonder karakter. De overwinning met 3-2 had daarom ook meer een emotionele en psychologische waarde. Drie wilde het seizoen waardig afsluiten en daarom was de overwinning waardevol voor het team, de supporters en de overige clubleden  die Drie dit seizoen op wat voor manier ook een warm hart hebben toegedragen. Daarvoor namens Drie onze grote waardering en hartelijke dank!

 

Ik wens u namens De Mannen van Drie een goede vakantie toe en hoop u volgend seizoen weer te mogen begroeten op het vernieuwde (opgewaardeerde?) Sportpark Vermeerkwartier!

 

Een sportieve groet,

Harm Messink

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!