CJVV voetbalgala 2013, zaterdag 15 juni 2013 - CJVV

Sponsors

CJVV voetbalgala 2013, zaterdag 15 juni 2013

6 juni 2013 13:45


Nu het competitie seizoen ten einde is, alle (periode)kampioenschappen, promoties e.d. bekend zijn, is het goed om met elkaar na te praten. Want het was weer een gedenkwaardig seizoen. Sommige teams hadden een bijzonder verhaal. Sommige spelers hebben zich op een bijzondere manier onderscheiden. De CJVV Voetbalgala avond kwam mede tot stand op basis van de uitkomsten van een onlangs gehouden enquête onder de leden over dit onderwerp.

Daarom heeft het bestuur van CJVV besloten het seizoen met een bijzonder CJVV Voetbalgala af te sluiten. Een avond van CJVV’ers voor CJVV’ers. Het podium zal dan zijn voor alle teams met een bijzondere prestatie of verhaal. Maar ook voor CJVV’ers die zich op een bijzondere manier hebben gepresenteerd. Zij verdienen het deze avond in het zonnetje te worden gezet.

 

Dat alles tijdens een gezellig CJVV voetbalgala met een door de vereniging aangeboden barbecue (drankjes voor eigen rekening). Voorts zal een dj voor muzikale omlijsting zorgdragen. Alle CJVV-leden en vrijwilligers, feestelijk gekleed, zijn samen met hun partners van harte uitgenodigd voor deze avond, die wordt gehouden op;

 

Zaterdag 15 juni 2013, vanaf 17:00 uur, Jan Hietkamp paviljoen en terras

De vuren worden omstreeks 18:00 uur ontstoken

 

De CJVV Voetbalgala avond kwam mede tot stand op basis van de uitkomsten van een onlangs gehouden enquête onder de leden over dit onderwerp.

 

Wij hopen jullie allemaal te mogen ontmoeten op 15 juni a.s.

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!