Gezamenlijk aan de slag voor het nieuwe CJVV-huis; klussers meld je aan! - CJVV

Sponsors

Gezamenlijk aan de slag voor het nieuwe CJVV-huis; klussers meld je aan!

16 mei 2013 7:30


Er staat de komende maanden veel te gebeuren bij CJVV. De lang verwachte uitbreiding van ons sportpark gaat nu eindelijk van start. Binnenkort zullen we met 4 nieuwe kleedruimten veel meer mogelijkheden hebben, kunnen we besprekingen in geschikte ruimten houden, hebben we meer veldcapaciteit enz. Een enorme verbetering voor onze hele vereniging, waarmee wij de toekomst als gezonde vereniging tegemoet kunnen treden.

Op de ingelaste algemene ledenvergadering van 22 april 2013 is unaniem besloten dat de nieuwbouw doorgang moet vinden. Één en ander zal helaas enige overlast geven, al proberen we dat tot een minimum te beperken. De opening zal plaatsvinden in oktober. In dezelfde periode krijgen we ook 2 nieuwe kunstgrasvelden, waarvan 1 met verlichting. Volgens planning van de SRO kunnen we deze velden begin september in gebruik gaan nemen.

 

Om de kosten van de totale nieuwbouw en aanleg van de velden te drukken is besloten dat we een aantal werkzaamheden zelf gaan doen. Het gaat dan om bijvoorbeeld, de bouwplaats schoonhouden van licht bouwafval, schoonhouden van kleedkamers 9 en 10, welke zijn ingericht door de bouwondernemer (voor kantoor en opslag), straatwerk weghalen en terugplaatsen, schilderen van kozijnen en sauzen van wanden, maar ook sleuven graven en kabels invoeren, schoonmaak tijdens de oplevering van de nieuwbouw enz.

 

Om dit te realiseren zoeken wij klussers die hun steentje bij willen dragen, want vele handen maken licht werk. Als je denkt daar wil ik mij voor inzetten,  kun je je aanmelden bij een de bestuursleden of via e-mailadres petervandekamp60@gmail.com . Het kan ook zo zijn dat je persoonlijk wordt benaderd door leden van de bouwcommissie. Als je kunt aangeven waar jouw voorkeur naar uitgaat en welke periode je inzetbaar bent (vakantie/werk) dan kunnen we dat in een schema verwerken.

 

De ervaring leert dat deelnemers aan dit soort klussen er in de meeste gevallen met veel plezier op terug kijken. Meewerken aan iets moois voor de club levert geweldig veel voldoening op. Dus wat let je, geef je gewoon even op bij Jan Peter van de Kamp.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!