Sponsors

We zijn zeer verheugd te kunnen meedelen dat de trainersstaf voor de Voetbalacademie 2013-2014 nagenoeg rond is.

10 april 2013 18:00


CJVV wil een volgende stap maken. Dat wil zeggen dat we gaan experimenteren met nieuwe opleidingsmethoden. Komend seizoen zullen we starten bij onze D en C jeugd van de VA. Er zullen een aantal evaluatie momenten worden geprikt. Gelukkig hebben we voldoende mensen bereid gevonden om aan dit experiment deel te nemen. Vandaar dat onze F2, E2 en C2 nog niet bezet zijn met een trainer/coach. Het is mogelijk dat we deze groepen meenemen in ons experiment. Daarvan zullen we tijdig berichten.

Organisatie CJVV voetbalacademie

Joop Bliekendaal is bestuurslid Technische Zaken en verantwoordelijk voor de VA

Marcel van Dijk is hoofd VoetbalAcademie en verantwoordelijk voor het technisch beleid. Tevens aangesteld als coördinator bovenbouw a.i. betreffende C t/m A junioren

Arjan Delhaas is coördinator onderbouw en verantwoordelijk voor het operationele werkveld m.b.t. de VA teams F t/m D pupillen

 

A1

In de persoon van Peter Reitsma hebben we een zeer betrokken en didactisch goed gekwalificeerde trainer binnen gehaald. Hij zal samen met z'n technische staf de A1 onder zijn hoede nemen. Paul Ipenburg gaat hem hierbij assisteren .Peter Folman zal als teammanager fungeren en Ties Steen Redeker als leider en ass. scheidsrechter.Verder heeft de VA komend seizoen ook beschikking over verzorgings faciliteiten.

 

B1

Nieuw binnen onze vereniging is Peter Verburg. In ons sollicitatiegesprek kwam naar voren dat Peter een echte teamplayer is, die graag bezig is met het opleiden van jonge talenten. Peter is in het bezit van TC3, en zal komend seizoen de B1 voor z'n rekening gaan nemen.

 

C1

Wilfred Rietveld zal komend seizoen de C1 onder z'n hoede krijgen. Nieuw is wel dat dit in een combinatie gaat met de D1. In de geplande info avond zal hier verder over uitgeweid worden.

In het kort komt het hier op neer dat Wilfred en Arjen Delhaas nauw gaan samenwerken in het ontwikkelen van D en C spelers binnen de VA. Hiermee zetten we binnen CJVV een nieuwe stap richting de toekomstige wijze van werken. In dit ontwikkeltraject is ook Niels Schooneveld toegevoegd.

 

C2

Deze functie staat nog vacant, maar er zijn al wel ideeën over geuit, hoe we deze groep gaan ondersteunen in hun ontwikkeling. Ook hier zoeken we naar nieuwe wijze van werken en de juiste trainer.

 

D1

Arjan Delhaas zal komend seizoen de D1 onder z'n hoede krijgen. Daarnaast is hij tevens aangesteld als coördinator onderbouw. Arjan zal samen met Wilfred het beleid rond de C1 en D1 gaan vormgeven, en zal aanspreekpunt zijn voor de F, E en D selectie teams. Dit past geheel in het verlengde van z'n opleiding aan het ROC.

 

D2

Bas Heuveling zal ook komend seizoen trainer/coach zijn van de D2 selectie groep.

 

E1

Jelmer Storm gaat de volgende stap maken met de E1 groep door deel te gaan nemen aan de 9 tegen 9 competitie.

 

E2

Deze functie staat nog vacant, maar er zijn al wel ideeën over geuit, hoe we deze groep gaan ondersteunen in hun ontwikkeling. Ook hier zoeken we naar nieuwe wijze van werken en de juiste trainer .

 

F1

De jongste talenten binnen de VA zullen worden ondersteund in hun ontwikkeling door Ben den Uyl. Hij neemt het stokje over van Niels Schooneveld. Niels gaat zich bekwamen in het trainen en begeleiden van D/C junioren van de VA.

 

F2

Deze functie staat nog vacant, maar er zijn al wel ideeën over geuit, hoe we deze groep gaan ondersteunen in hun ontwikkeling. Ook hier zoeken we naar nieuwe wijze van werken . en de juiste trainer.

Joop Bliekendaal

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!