Sponsors

Minuut stilte ter nagedachtenis aan Henk van Gelder

5 april 2013 7:45


Begin januari werd bekend dat Henk van Gelder ernstig ziek was. In de nacht van 3 op 4 april is hij op 65 jarige leeftijd overleden. Wij gedenken in Henk een echte CJVV’er die zeer vele jaren als keeper in vele teams actief was. Tot vorig jaar keepte hij nog in het 45+ team. Daarnaast heeft Henk grote verdiensten voor de club gehad, als bestuurslid accommodatie, de man achter de papierinzameling en zijn grote inzet bij tal van werkzaamheden op ons sportpark.

Aanstaande zaterdag speelt CJVV 8 op ons hoofdveld. In dit team is Rudi, de jongste zoon van Henk en Bea, actief. Voor aanvang van deze wedstrijd, gepland op 15:45 uur,  willen wij graag een minuut stil zijn om Henk van Gelder te gedenken.

 

Onze gedachten gaan uit naar Bea en de kinderen Robert Jan, Inge en Rudi. Allen zijn of waren actief bij onze club. Wij willen hen veel kracht toe wensen en bidden bij het verwerken van dit grote verlies.

 

Er is gelegenheid tot condoleren maandag 8 april van 19.00 tot 20.00 in de Ichthuskerk, Grote Haag 154. De uitvaartdienst is op dinsdag 9 april om 13.00 uur in de Ichthuskerk. Daarna is de begrafenis op Rusthof. Aansluitend is er in het Monuta Uitvaartcentrum, Ringweg Dorrestein 9, gelegenheid voor samenzijn en condoleren.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!