Sponsors

Voetbalschool bij CJVV tijdens de meivakantie

15 april 2013 10:00


Volgende maand is het weer voorjaarsvakantie. Tijdens die mei vakantie organiseert CJVV i.s.m. de Voetbalschool Amersfoort een voetbalkamp voor C, D, E en F spelers. De kids krijgen training van professionele voetbaltrainers, volgens een speciaal ontwikkelde methode. Nieuwsgierig geworden? Lees snel verder.


http://www.devoetbalschool.nl/nl/agenda/2-mei-2013/voetbalkamp-cjvv-amersfoort/

In de mei vakantie zal er op donderdag 2 en vrijdag 3 mei bij CJVV een voetbalkamp plaatsvinden. Een kamp voor C, D, E en F spelers, waarbij de deelnemers trainingen krijgen van professionele trainers van De Voetbalschool Amersfoort. De Voetbalschool Amersfoort is een officiële TSM Academy. Dit betekent dat hier uitsluitend volgens de Total Soccer Method gewerkt zal worden. De activiteiten van De Voetbalschool staan onder leiding van gediplomeerde en professionele trainers. John van den Brom is Ambassadeur van De Voetbalschool Amersfoort. John heeft in zijn jeugd bij meerdere clubs in Amersfoort gespeeld en wil graag iets terug doen voor het Amersfoortse jeugdvoetbal.

 

Gedurende dit kamp staat in het ochtendgedeelte de techniektraining centraal, terwijl er in de middag meer ruimte is voor wedstrijd- en spelvormen. Speerpunten in de trainingen bij De Voetbalschool Amersfoort zijn:

 

  • - Voetbalcoördinatie
  • - Passen / Trappen / Aannemen
  • - 1:1 voorbij gaan van de tegenstander
  • - 1:1 weg gaan van de tegenstander of situatie
  • - 1:1 verdedigen
  • - Handelingssnelheid
  • - Reactiesnelheid
  • - Scorend vermogen
    - Kleine positie- en partijspelen

 

Beide dagen wordt er getraind van 10.00-12.00 uur en van 13.00-15.00 uur. De kosten bedragen slechts € 45,- inclusief dagelijkse lunch, Telstar kortingsbon van € 15 en een Telstar bidon. Ga voor inschrijving naar;

 

http://www.devoetbalschool.nl/nl/agenda/2-mei-2013/voetbalkamp-cjvv-amersfoort/

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!