Sponsors

Nieuwe trainer voor CJVV 2

25 maart 2013 16:30


Het bestuur van CJVV heeft Jakob Melessen aangesteld als trainer/coach van het tweede elftal. Met ingang van komend seizoen heeft Melessen de B-selectie onder zijn hoede. Melessen is de opvolger van Martijn Kuis, die eind dit seizoen naar DVS 2 vertrekt. Daarnaast is er in de persoon van Dirk Stoffer naast Jan Hop een 2e verzorger aangetrokken.

Momenteel is Jakob Melessen hoofdtrainer van SEC in Soest. Hij was de laatste tien jaar trainer van de eerste elftallen van Hees, Hoogland, Scherpenzeel, Wasmeer, KVVA en NSC. Daarvoor was hij onder meer assistent-trainer van Spakenburg. Melessen voetbalde zelf voor SC Amersfoort en Spakenburg. We halen met Jakob dus een ervaren trainer binnen.
 

Verder heeft CJVV een tweede verzorger aangetrokken voor de selectie. Dirk Stoffer zal met ingang van komend seizoen het tweede elftal voor zijn rekening nemen, en hij zal ook beschikbaar zijn voor de jeugdspelers van de CJVV Voetbalacademie.

 

Zowel Jakob als Dirk, heel hartelijk welkom bij CJVV. We hopen dat jullie een geweldige en succesvolle tijd bij deze prachtige club mogen meemaken.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!