Sponsors

De CJVV website wordt vernieuwd!

20 maart 2013 16:00


Het was je natuurlijk al opgevallen. De homepage van de CJVV website, hét centrale communicatiemiddel binnen CJVV, ziet er vandaag anders uit. Minder menu opties, meer overzicht, waardoor eenvoudiger naar de informatie die je zoekt.

De website commissie van CJVV werd al geruime tijd geconfronteerd met vragen en opmerkingen waaruit bleek dat gebruikers maar moeilijk hun weg op de CJVV website wisten te vinden. De site deed met de vele menuopties ook wat rommelig aan, wat het zoeken er niet gemakkelijker op maakte.

 

Vandaar dat deze commissie in oktober 2012 bij elkaar ging zitten en een hele avond brainstormde over de signalen die we ontvingen en de oplossingen die we konden bedenken. Één en ander resulteerde in een herstructureringsplan. Door alle pagina’s opnieuw in te delen en slimmer te rangschikken konden we het aantal menuopties sterk verminderen, waardoor de homepage overzichtelijker zou worden.

 

Vandaag zie je daarvan de eerste resultaten. Vrijwel alles wat er vroeger op stond kun je er nog steeds op vinden, maar nu slimmer gegroepeerd, waardoor meer overzicht ontstaat, hetgeen er voor gaat zorgen dat je moeiteloos naar de informatie die je wilt wordt geleid. Misschien even wennen,……. Maar dat duurt hooguit 10 minuten.

 

Maar we zijn er nog niet. De volgende stap is de content. Er liggen vele pagina’s nieuwe teksten klaar, die de komende dagen op hun plaats op de CJVV website worden gezet, of oude teksten zullen vervangen. Ook aan de vormgeving willen we graag een aantal dingen verbeteren. Kortom, de website commissie is er nog wel even druk mee, maar de eerste resultaten zijn vandaag zichtbaar. We hopen dat na enige gewenning iedereen enthousiast zal zijn. Voor vragen en suggesties houden we ons natuurlijk van harte aanbevolen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!