Sponsors

CJVV trainers krijgen een unieke trainerservaring en jij kunt er daar 1 van zijn!

25 februari 2013 8:45


In augustus 2012 zorgde het Milan Junior Camp voor een geweldige jeugdvoetbalsfeer op ons sportpark Vermeerkwartier. Velen herinneren zich nog het AC Milan clublied dat elke dag over onze velden schalde. Na dit geweldige succes komt Milan ook dit jaar weer graag naar Amersfoort. Bij deze beslissing speelde o.a. een rol dat de samenwerking met onze CJVV clubtrainers zo vlekkeloos verliep.

Op 12 t.e.m. 16 augustus strijkt de hele Milan trainingskaravaan weer in Amersfoort neer. Ook nu kunnen enthousiaste CJVV trainers zich weer aanmelden. We zijn er van overtuigd dat het Milan concept ook bij jou zal aanslaan. Sommigen noemden het vorig jaar de ervaring van hun leven.

 

De assistent trainer van het Milan Junior Camp ontvangt 2 sets Milan trainingskleding. Tevens een uitgebreide clinic op de club; theorie en praktijk op basis van de AC Milan trainingsmethode! En alle oefeningen op schrift, zodat ze deze ook kunnen gebruiken tijdens hun eigen trainingen. Uiteraard is er een financiële vergoeding. En de voetbal-ervaring van je leven.

                       

Ben je niet alle 5 dagen beschikbaar, maar wil je wel één of meerdere dagen meedoen? Meld je dan toch aan met vermelding van dit voorbehoud. Dan kunnen we altijd kijken hoe we dit toch kunnen inpassen. Voor opgave mail je;

 

Joop Bliekendaal

TC vv CJVV, Amersfoort.

TC@CJVV.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!