Sponsors

FC Utrecht Forza Tour te gast bij CJVV jeugd; Wees er snel bij, nog slechts 22 plaatsen vrij

21 februari 2013 8:30


De Forza Tour van FC Utrecht is woensdag 27 februari aanwezig bij CJVV op Sportpark Vermeerkwartier in Amersfoort. FC Utrecht-jeugdtrainer Marcel van der Net geeft samen met een eredivisiespeler en een Jong FC Utrecht speler een voetbalclinic aan D- en E-pupillen. De Forza Tour maakt onderdeel uit van FC Utrecht On Tour.

De clinic bestaat uit techniektraining, partijvormen en het Forza Respect-programma en vindt plaats tussen 13.30 en 16.15 uur. Naast het voetbalgedeelte is het Forza Respect-programma een belangrijk onderdeel van de training. Hierin komen verschillende aspecten aan de orde over de omgang van spelers onderling. In dit onderdeel staan sportiviteit en respect centraal. Alleen amateurverenigingen die zoals CJVV zijn aangesloten bij RAC Talentontwikkeling Midden-Nederland komen in aanmerking voor deelname aan de FC Utrecht Forza Tour.

 

De Forza Utrecht Tour is er vooral om de jonge spelers in de regio een leuke middag te bezorgen en om hen kennis te laten maken met FC Utrecht. De onderdelen die aan de orde komen zijn: techniektraining, traptechniek en het theoretische gedeelte respect in combinatie met sportiviteit.

 

Geef je snel op, want er kunnen maximaal 90 spelers worden ingeschreven. Aanmelden bij Freek van Slooten, per telefoon 06-19985176 of per mail; freek.vanslooten@kpnmail.nl.Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!